Tips en Tricks voor Joomla en WordPress

Tips en Tricks voor Joomla en WordPress

nieuwe rubriek met Tips en Tricks voor Joomla en WordPress

Als je voor het eerst met een Joomla of WordPress CMS te maken krijgt, kan dat best veel zijn om mee te beginnen. Je moet de structuur en logica van het CMS doorkrijgen, en daarnaast heb je met allerlei termen te maken waar je misschien nog niet eerder van hebt gehoord. Maar wees gerust: de meeste mensen krijgen het toch aardig snel onder de knie.

Nu werk je meestal niet elke dag aan je website. Op een gegeven moment heb je de kern van wat er hoort te staan gevonden en dan komt het meestal neer op bijhouden en af en toe wat wijzigen. Maar niet meteen structurele veranderingen.

De opgedane kennis/vaardigheden omtrent het CMS van je website zakken dan wel ‘ns een beetje weg. En als je er dan weer mee aan de slag wilt, vraag je je af:” … hoe zat dat ook alweer met…?”

Handig: steeds meer tips en ‘how to’s’

Omdat we vaak dezelfde vragen tegenkomen mbt het werken in Joomla en WordPress, komt er een rubriek ‘Website Tips & Tricks’ , waarin we steeds een item zullen uitlichten. Dit kan gaan over de structuur -hoe verander ik het menu ook alweer?-, over de vormgeving – Hoe krijg ik een mooie quote in beeld?- , handinge plugins of modules -sitemap, SEO- en dergelijke.

Zo kun je altijd online kijken of de informatie die je zoekt (misschien staat het ook in je handleiding?), erbij zit. En natuurlijk kun je AM Creations bellen of mailen met jouw vraag, we wijzen je graag de weg.

Tips and Tricks voor Joomla en WordPress