Tekst en webcontent

U laat een nieuwe website maken. U weet wat het doel is van uw site en hoe de indeling wordt. U heeft wel een idee voor de tekst van uw website maar het is lastig om er iets pakkends van te maken. U wilt natuurlijk ook dat uw website gevonden wordt. U dient rekening te houden met zoekmachines, die woorden in paginatitels, headings en content van uw site gebruiken voor de ‘ranking’ van uw website.

AM Creations kan u van dienst zijn met advies of het schrijven van de teksten.

Schrijven voor internet

Teksten voor een website zijn anders dan voor een brochure. U wilt de bezoeker van uw site niet overstelpen met informatie, maar wel genoeg prikkelen om verder te lezen. Door een juiste lay-out, indeling van de informatie en het juiste taalgebruik kunt u van bezoekers klanten maken.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands is dit ┬┤zoekmachine optimalisatie┬┤. Als mensen zoeken via Google, klikt 70% op de eerste vier resultaten. Het doel is dus om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen.

AM Creations stemt de teksten van uw site af op uw doelgroep en het communicatiemiddel. Daarbij besteden we aandacht aan de eisen die bezoekers en zoekmachines aan webteksten stellen. Zo zal uw site hoger scoren in zoekmachines en meer bezoekers trekken.

Om het onderste uit de kan te halen wat betreft positionering in de zoekresultaten, raden wij u aan om een SEO – expert in de arm te nemen.

Samenwerking

Absoluut Mariana werkt samen met andere tekstschrijvers, tekstbureaus of journalisten voor een optimaal resultaat in webteksten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor pakkende tekst voor uw website? Bel 072 8888787.