Uw website in responsive webdesign

<!--:nl-->Uw website in responsive webdesign<!--:-->

Waarom responsive webdesign?

Optimale weergave op smartphones en tablets

De mobiele ‘surfer’ wint het in rap tempo van de desktop-gebruiker. Met onze smartphones en tablets kunnen we overal, op elk moment, online zijn. En dat doen we dus ook met overgave. Een tablet of smartphone heeft een veel kleiner scherm waarop uw website wordt weergegeven. Het is belangrijk dat alle informatie zichtbaar leesbaar is en dat er zeker niet horizontaal gescrolled moet worden.

Google update april 2015

Google geeft sinds 21 april ‘voorrang’ aan websites die geoptimaliseerd zijn voor weergave op smarthpones. Dat betekent concreet, dat uw website meer kans maakt om hoger in de zoekresultaten te komen, wanneer deze is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Anders bestaat de kans, dat uw website zelfs ‘daalt’ in de zoekresultaten…

De beste aanpak is het zgn ‘responsive’ design, waarbij de weergave van uw website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop deze wordt getoond.

Zorg dus voor een website in responsive webdesign!

AM Creations maakt uitsluitend nog websites in responsive webdesign.

Ook kunnen wij voor u de overstap van niet-responsive naar responsive design van uw webiste verzorgen. Bel ons voor vrijblijvend advies en informatie.

Ook belangrijk

Naast responsive webdesign zijn, om uw website optimaal voor u te laten werken, ook van belang:

  • snelheid,
  • indeling,
  • vormgeving
  • en het gebruiksgemak voor de bezoeker.

Hierover later meer in een volgend bericht.